top of page
Familiebedrijf

De firma Heesters is opgericht als Bouwbedrijf Heesters C.J Heesters & Zonen BV in 1938. Al drie generaties lang staat ons familiebedrijf voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De betrokkenheid bij onze klanten, leveranciers en partners staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren maatwerk in woningbouw & utiliteitsbouw. Al ruim 80 jaar zijn wij uw betrouwbare en betrokken partner voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Ook in het uitvoeren van betonwerken voor de civiele bouw en burgerlijke- en utiliteitsbouw hebben we een naam hoog te houden. Wij hebben hart voor bouwen én voor onze klanten.

 

scan10122013_0003.jpg
image00007.jpeg
Een stukje geschiedenis

Cornelis J. Heesters startte als zelfstandig ondernemer op 1 mei 1938  als onderaannemer van betonstaalvlechtwerken. De eerste jaren ontwikkelde het bedrijf zich nog maar langzaam. Dit was te wijten aan de crisisjaren , waarin het moeilijk was om nieuwe opdrachten te verwerven. Het bedrijf bestond toentertijd slechts uit 2 tot maximaal 5 medewerkers. Toch lukte het om bij enkele bekende aannemers een vaste plaats als onderaannemer te krijgen.

Door de jaren heen, werden er steeds grotere projecten aangenomen en uitbreiden kon niet uitblijven. Nog steeds opererend in de betonstaalvlechtwerken, groeide het bedrijf uit tot ruim 20 betonstaalvlechters.

 

Gedurende de jaren, kwamen de vier zonen (Cor, Marcel, Henk & Huub) werken binnen het bedrijf, die later ook de zaak overnamen. In 1958 werd het bedrijf als officieel aannemersbedrijf erkend. Begin jaren zestig was het aantal medewerkers uitgegroeid tot 60.

Na het afronden van zijn studie bouwtechnische bedrijfskunde, startte Peter Heesters bij het bedrijf in de zomer van 1990. Sinds 1999 is hij de derde generatie die eigenaar is van het familiebedrijf en heeft ondertussen al ruim 30 jaar ervaring in onze mooie bedrijfstak.

Erkend leerbedrijf

Bij Bouwbedrijf Heesters vinden we het belangrijk om nieuwe vakmensen op te leiden voor de toekomst. Al meer dan 20 jaar, zijn wij een erkend leerbedrijf voor zowel LBO, MBO - als HBO studenten en bieden wij hen een kans om zichzelf te ontwikkelen in datgene waar zij goed in zijn. Met de juiste begeleiding leiden wij de jeugd op en stomen wij ze klaar voor hun toekomst.

 

RijkinBeeld-4381-kl.jpg
Duurzaamheid

Bij bouwbedrijf Heesters vinden wij het belangrijk, dat ook wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld en dat we onze ecologische voetafdruk beperken waar dat kan. Zo maken wij gebruik van duurzaam gecertificeerde materialen en installaties en zoeken we samen met onze partners naar nieuwe en innovatieve toepassingen voor de realisatie van onze projecten. Hiernaast op de foto een bankje voor gemeente Geertruidenberg van gerecycled bermgras. Zo zijn er in het land al diversen gemaakt in opdracht van Millvision. 

 

bottom of page