top of page
FAMILIEBEDRIJF

Ons familiebedrijf is opgericht als de firma C.J. Heesters in 1938. Al drie generaties lang staat ons familiebedrijf voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De betrokkenheid bij onze klanten, leveranciers, partners én medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren maatwerk in de woning- en utiliteitsbouw en zijn al 85 jaar uw betrouwbare en betrokken partner voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Ook in het uitvoeren van betonwerken voor de civiele bouw en burgerlijke- en utiliteitsbouw hebben we een naam hoog te houden. 

 

scan10122013_0003.jpg
ERKEND LEERBEDRIJF

Wij vinden het belangrijk om nieuwe vakmensen op te leiden voor de toekomst. Al meer dan 20 jaar, zijn wij een erkend leerbedrijf voor zowel lbo-, mbo- als hbo-studenten. Wij bieden hen een kans om zichzelf te ontwikkelen in datgene waar zij goed in zijn. Met de juiste begeleiding leiden wij de jonge generatie op en stomen wij ze klaar voor de toekomst!

 

RijkinBeeld-4381-kl.jpg
DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een cruciaal onderwerp in ons vak. Het is voor ons belangrijk dat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan met de beschikbare materialen en grondstoffen. We zoeken samen met onze partners naar nieuwe en innovatieve toepassingen voor de realisatie van onze projecten, om zo toekomstgericht en verantwoord onze projecten uit te voeren.

bottom of page